In de kijker

Unieke getijdennatuur
in een veilige Durmevallei

foto van de week


Merk jij al die veranderingen in de Durmevallei ook op? Wil je weten hoe jouw Durmevallei er in de toekomst zal uitzien? Kom dan snel kennis maken met de verschillende projectgebieden: te voet, per fiets of met de boot!
INSCHRIJVEN >

Blijf op de hoogte

Blijf je graag op de hoogte van onze activiteiten en ontvang je graag de nieuwsbrief, meld je dan aan voor onze mailinglijst.
AANMELDEN >

Actualiteit

Info- en vormingsdag:
Wintervogels langs de Zeeschelde - met de boot vanuit Temse

Grenzeloze Schelde en Natuurpunt organiseerden een interessante vormingsactiviteit over de wintervogels langs de Zeeschelde op zondagmorgen 15 december 2019, tijdens een boottocht vanuit Temse. Deze activiteit was een organisatie van Grenzeloze Schelde en Natuurpunt m.m.v. De Milieuboot, het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek en het Agentschap Natuur en Bos.

Foto's op Facebook >
Verslag, beeldverslag en interessante info >

Vlaanderen riskeert Europese deadline voor waterlopen niet te halen

In Vlaanderen is bijna een half miljoen huizen nog altijd niet aangesloten op de riolering, waardoor hun vervuild afvalwater in beken en rivieren terechtkomt. Dat is een probleem, want tegen 2027 eist Europa dat alle beken en rivieren in Vlaanderen proper zijn. (bron: 03/11/2019 | De Standaard)

Meer weten >

 < 1  2  3  4